Balaguer Ara Sí votarà a favor de Lorena González i s’obre a entrar a govern

Joan Pla es mostra disposat a assumir carteres de pes com Obres i Serveis o Seguretat

Joan Pla, candidat de Balaguer Ara Sí
Joan Pla, candidat de Balaguer Ara Sí | Àlvar Llobet
08 de juny del 2023
Actualitzat el 07 de març del 2024 a les 18:37h

La candidata socialista a l’alcaldia de Balaguer, Lorena González, comença a recollir suports per a la seva investidura com paera en cap. Segons ha pogut saber Nació, el cap de llista de la candidatura Balaguer Ara Sí, Joan Pla, donarà el seu vot a González el proper 17 de juny, dia de la configuració del nou consistori.

Pla considera que la líder del PSC, amb qui s’ha reunit recentment, s’ha guanyat la legitimitat de ser la primera alcaldessa de la història de la capital de la Noguera, i opina que el pacte alternatiu que es podria donar amb Junts, ERC i Treballem per Balaguer no seria positiu per la ciutat. 

El regidor balaguerí, que recollirà l’acta per tercera vegada, explica també que està obert a formar part del nou executiu balaguerí i apunta la seva disponibilitat a assumir una cartera de pes com Obres i Serveis o Seguretat. Pla va ser edil de Serveis Socials durant el mandat del 2015 al 2019, quan la ciutat era governada primer amb un tripartit d’ERC, PSC i Balaguer Ara Sí i, posteriorment, amb els republicans i la seva plataforma política.