Larrosa s'obre a parlar amb la resta de partits després del canvi polític a Lleida

El polític socialista admet que la victòria ha estat millor del que s'esperava

L'equip del PSC celebrant la victòria electoral
L'equip del PSC celebrant la victòria electoral | ACN
Redacció
29 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:07h

El candidat del PSC a l'alcaldia de Lleida, Fèlix Larrosa, ha celebrat amb la resta de l'equip la victòria a la ciutat després d'haver aconseguit 9 regidors, un resultat que ha reconegut que ha estat millor del que esperava. Larrosa, que ha superat el seu principal adversari i fins ara alcalde de Lleida, Miquel Pueyo (ERC) –que s'ha quedat amb 5 regidors-, ha dit que aquests resultats demostren que els ciutadans volien "canvi" i s'ha obert a parlar amb tots els partits amb representació excepte amb Vox.

Pueyo, per la seva banda, ha reconegut que són uns "mals resultats" i lamenta que la ciutat hagi fet un "gir a la dreta històric", amb l'entrada de Vox i la pujada de 2 a 5 regidors del PP, que s'ha convertit en la segona força a la Paeria.

Larrosa reconeix que els resultats podrien permetre al PSC governar en solitari i recorda que ja ho van fer, però entén que "els reptes que tenim per davant aconsellen tenir un govern fort i sòlid". És per això que ha apel·lat a la responsabilitats dels partits.

"Veurem els lideratges que queden després d'aquests resultats i a partir d'aquí parlar, parlar i parlar, negociar, negociar i negociar, acordar, acordar i acordar", ha dit Larrosa, que ha posat com a condició a qui li vulgui donar suport, complir amb l'agenda 2030. El líder del PSC a Lleida vol, ha dit, governar per a tots els ciutadans, hagin votat qui hagin votat, perquè vol "superar les crispacions i les confrontacions, que ha patit aquesta ciutat", ha dit.