El Club Bàsquet Balaguer es declara contrari al feixisme, al masclisme i al racisme

En el marc del Dia Internacional contra la LGTIfòbia, l'entitat anuncia un nou logotip, un mural al poliesportiu i l'organització de xerrades per fomentar la solidaritat i la inclusió

Redacció
17 de maig del 2023
Actualitzat a les 14:44h
El Club Bàsquet Balaguer s'ha declarat públicament una entitat antifeixista, antihomòfoba, antimasclista, antiracista i antibullying. En el marc del Dia Internacional contra la LGTIfòbia, des del club s'ha volgut refermar el compromís "amb la defensa de la diversitat i la tolerància i amb la lluita contra qualsevol forma de discriminació".

El president de l'entitat, Jero Martínez, ha anunciat la creació d'un logotip per identificar la complicitat amb aquestes causes i que serà visible a la samarreta de joc i al poliesportiu, on també es realitzarà un mural per difondre el missatge de solidaritat i inclusió.

En aquest sentit, el col·lectiu basquetbolista també ha modificat el reglament de règim intern per garantir que tots els membres siguin tractats amb igualtat i respecte. També s'organitzaran xerrades formatives per fomentar la igualtat i el respecte cap a totes les persones amb l'objectiu de crear un ambient de joc saludable i respectuós.

Martínez explica que s'ha pres aquesta decisió per aprofundir "en la defensa dels drets humans i en la lluita contra la discriminació i la intolerància". 
 

El nou logotip del Club de Bàsquet Balaguer Foto: Club Bàsquet Balaguer

El nou logotip del Club de Bàsquet Balaguer Foto: Club Bàsquet Balaguer