Balaguer s'omple de solidaritat amb la Fira dels Somnis

L'esdeveniment s'ha celebrat per primer cop de manera independent a l'Afanoc i ha reunit 2.000 persones i uns 25.000 euros

Redacció
07 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:16h
Fira dels somnis
Fira dels somnis | Paeria Balaguer
Aquest diumenge dia 7 de maig Balaguer s’ha omplert de solidaritat amb la celebració de la Fira dels Somnis pel càncer infantil. Més de 2.000 persones han participat en la cursa-caminada pels carrers de la ciutat, lluint la samarreta distintiva d’aquesta diada. Posteriorment han pogut gaudir de les actuacions que s’han ofert al parc de la Transsegre. Els organitzadors calculen que s'hauran recaptat uns 25.000 euros.

Aquesta diada solidària per donar suport a la lluita contra al càncer infantil és la continuïtat de l’antic projecte de Posa’t la Gorra a Balaguer, i que actualment dóna la totalitat dels recursos obtinguts a la recerca i la investigació que es porta a terme a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

La Fira dels somnis ha agrupat un seguit d’espais amb àmbits i temàtiques diverses, adreçats principalment als infants. Aquest espai lúdic i educatiu ha comptat amb quinze àmbits temàtics, amb més de seixanta activitats, demostracions i exhibicions.

Enguany s’han dut a terme activitats molt diverses com de l’àmbit del motor, serveis públics, manualitats, ciències, música, danses, jocs i esports, balls de colles geganteres, jocs populars, esports d’aventura, o animació amb grups de batucada.