Els termòmetres tornen a pujar aquest dimecres

La previsió del Meteocat no varia i pronostica un cel serè arreu i un lleuger increment del mercuri als termòmetres catalans

Pilar solar, camp d'ordi, gallarets i humitat, a l'albada des de Vic
Pilar solar, camp d'ordi, gallarets i humitat, a l'albada des de Vic | Emili Vilamala
Nació
05 d'abril del 2023
Actualitzat a les 8:45h
Poques primaveres, la meteorologia s'havia mostrat tan estable com enguany. El cel serè i les temperatures càlides -i caloroses a la tarda- són norma i, més enllà d'alguna sorpresa puntual, sembla que res pot fer sortir Catalunya d'aquest guió. Tampoc aquest dimecres. Un dimecres més de sol i temperatures al voltant dels 20 graus.
 


A Barcelona es registraran 11 graus durant la primera meitat del dia, que s'enfilaran fins al 17 a la tarda. A Girona les temperatures cauran fins als 4 graus al matí i arribarà als 17 a la tarda. A Lleida, es registraran 2 graus a primera hora i 21 després de dinar, mentre que a Tarragona, el mercuri s'elevarà des dels 6 graus matinals fins als 17.

 


Amb tot, no s'esperen precipitacions a cap punt del país i només hi haurà alguna nuvolada puntual a l'interior i al quadrant nord-est. Bufarà als dos extrems de Catalunya, amb tramuntana i mestral al nord del cap de Creus, on hi haurà algun cop fort de matinada.