A presó dos homes per robar dos dies seguits en un restaurant de Lleida

La policia va enxampar els lladres quan acabaven de sortir de l'establiment

redacció
04 d'abril del 2023
Actualitzat a les 14:05h
Imatge de la presó de Lleida
Imatge de la presó de Lleida | ACN
El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida ha acordat l'ingrés a presó per a dos homes, de 30 i 34 anys, que van ser detinguts dissabte a Lleida acusats d'entrar a robar dos dies seguits en un restaurant de la ciutat. Els fets van passar cap a les sis del matí del mateix dia quan els Mossos d'Esquadra van rebre un avís que havia saltat l'alarma en un establiment del passatge Pompeu.

En arribar al lloc, els agents van comprovar que la porta i la finestra del local estaven forçades i també van detectar dues persones que caminaven pel carrer i que en veure'ls van accelerar el pas. Els agents van poder relacionar els dos homes amb el robatori de dissabte i amb un altre comès el dia anterior al mateix local i els van detenir.

Els agents van aturar els dos homes al carrer Llitera i, mentre els identificaven, van veure que sota un turisme proper hi havia un teclat d'ordinador que el propietari del restaurant va reconèixer. Tot seguit, la policia va comprovar les imatges de videovigilància de l'establiment, que van permetre relacionar els dos homes amb el robatori.

Després de ser detinguts, van ser traslladats en dependència policials, on la policia va trobar indicis que van implicar els detinguts amb un altre robatori comès el dia anterior al mateix local. La policia els acusa de dos delictes de robatori amb força.

Els dos homes, tots dos amb antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, el qual n'ha decretat el seu ingrés a presó.