Recupera la jaqueta i el paraigua: dimarts més fred i amb ruixats puntuals

La previsió del Meteocat avisa que les temperatures cauran fins als valors més baixos de la Setmana Santa tot i que descarta grans precipitacions

Un dia de pluja a Sant Celoni
Un dia de pluja a Sant Celoni | Miquel Comas Dorca
Nació
04 d'abril del 2023
Farà fred i plourà, però calma, que ho farà amb contenció i de manera moderada. La meteorologia es mostra amenaçant aquest dimarts, tot i que quedarà en gairebé res al final de la jornada, en què el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) preveu que caiguin les temperatures i descarregui localment arreu de l'interior del país.
 


A Barcelona es registraran 12 graus durant la primera meitat del dia, que s'enfilaran fins al 17 a la tarda. A Girona les temperatures cauran fins als 6 graus al matí i arribarà als 16 a la tarda. A Lleida, es registraran 3 graus a primera hora i 20 després de dinar, mentre que a Tarragona, el mercuri s'elevarà des dels 6 graus matinals fins als 17.

 


Amb tot, el cel serà generalment serè, però s'anirà ennuvolant amb el pas de les hores i, a la tarda, es taparà a l'interior i al litoral i prelitoral central i sud. Els ruixats seran dispersos i d'intensitat localment moderada a punts de la Catalunya central, del prelitoral central i de l'interior del Camp de Tarragona.