La psicòloga Rosa Jové serà la número 6 de la candidatura de Postius

És psicòloga, especialitzada en infants i joves i ha estat guardonada aquest any amb el Premi Nacional de Psicologia 2023 a la seva trajectòria

Redacció
31 de març del 2023
Actualitzat a les 17:45h
Rosa Jové
Rosa Jové | Junts per Lleida
El candidat a Paer en Cap de Junts a Lleida,Toni Postius, incorpora Rosa Jové com a número 6 de la candidatura de Junts – Estem a punt. Jové és psicòloga, especialitzada en infants i joves i ha estat guardonada aquest any amb el Premi Nacional de Psicologia 2023 a la seva trajectòria. 

Postius ha celebrat la incorporació de Jové "és una persona amb una trajectòria professional i un currículum inabastable. Em fa molta il·lusió que m'acompanyi en aquest camí cap a l'Alcaldia de Lleida. La Rosa aporta una visió empàtica i de cura cap als més petits i cap al benestar de les persones". 

Postius ha explicat que "Jové s'incorpora per dirigir la Regidoria de Salut Emocional i Qualitat de Vida pensada per incentivar, promoure i acompanyar en el benestar emocional de les persones".

Postius ha assenyalat que "aquesta és una aposta decidida de la candidatura que encapçalo. En els darrers anys i amb els efectes derivats de la pandèmia s'ha evidenciat més que mai la necessitat d'abordar la salut i el benestar emocional des de tots els àmbits de l'administració". En aquest sentit, Postius ha posat de manifest que Jové "és una persona amb una sensibilitat extraordinària, és pionera a l'Estat en l'àmbit de les catàstrofes amb més de 30 intervencions, des de les inundacions de Biescas fins als atemptats de l'11-M i de les Rambles". 

Aquesta és la tercera incorporació femenina que anuncia Postius després de Violant Cervera (2) i Neus Caufapé (3).