Els mossos investiguen el nombre de víctimes del jove balaguerí acusat de robar imatges íntimes

El noi hauria accedit als telèfons a través de wifis públiques i ja ha estat denunciat

Dos mossos als jutjats de Balaguer
Dos mossos als jutjats de Balaguer | ACN
31 de març del 2023
Actualitzat a les 10:07h
El jove balaguerí de 24 anys, Humbert. P.P, detingut dimecres a Vilanova de la Barca com a presumpte autor del delicte de descobriment i revelació de secrets, ha quedat en llibertat sense cap mesura cautelar ni fiança en manifestar al jutge que col·laboraria amb la justícia. El noi, que és informàtic, ha assegurat que entregaria el telèfon mòbil, l'ordinador i la tauleta si això era necessari per avançar en la investigació.

El jove, que suposadament usurpava imatges íntimes de noies amb wifis públiques i posteriorment les venia, ha passat a disposició judicial al jutjat de Balaguer. La investigació es manté oberta i els Mossos d'Esquadra estan investigant ara el nombre exacte de noies que haurien estat víctimes del jove, que a la sortida dels jutjats no ha volgut fer cap declaració.

Els agents van interessar-se pel cas després de diverses informacions rebudes i d'un àudio d'una amiga de la seva parella en el qual alertava d'usurpació de fotos de telèfons mòbils. Sobre l'acusat ja s'han formalitzat denúncies i no es descarta que se'n tramitin més en els propers dies.