L'ACN i «La Mira» renoven la col·laboració per a la quarta jornada Miravisions de fotoperiodisme

L'agència serà mitjà oficial i farà difusió de l'esdeveniment

Iu Forn i Joan Camp
Iu Forn i Joan Camp | ACN
Redacció
28 de març del 2023
Actualitzat a les 12:24h
L'Agència Catalana de Notícies (ACN) i el magazín digital "La Mira" han signat la renovació del conveni de col·laboració per la jornada Miravisions de fotoperiodisme, que aquest 2023 celebrarà la seva quarta edició, també a Juneda (Garrigues).

Aquest és el tercer any que el magazín digital i l'agència pública de notícies de Catalunya col·laboren en aquesta jornada, que es farà del 29 de setembre a l'1 d'octubre. El conveni l'han signat el director de l'ACN, Iu Forn, i l'editor de "La Mira", Joan Camp. Fruit de la signatura del conveni, l'ACN continuarà sent mitjà oficial i farà difusió de les jornades i dels premis tant al servei de l'agència pública com al portal en anglès de Catalan News.

Durant la jornada es lliuraran els Premis Miravisions de Fotoperiodisme, que distingiran els millors treballs fotogràfics publicats en mitjans de comunicació durant el 2022 que millor defineixen l'any. El primer premi està dotat amb 2.500 euros, el segon amb 1.000 euros i el tercer amb 500 euros.

També es premiaran estudiants d'escoles de fotografia i facultats de comunicació amb la voluntat d'apostar pel futur del fotoperiodisme. El jurat estarà format per professionals del camp de la fotografia, el periodisme i la comunicació.

Com en les edicions anteriors, la jornada Miravisions acollirà tallers, exposicions i taules rodones amb fotògrafs experts i professionals del sector, amb l'objectiu de fer treball en xarxa i compartir aprenentatges i experiències.