1 de 10

El cel amenaçarà amb pluges aquest dimarts: núvols grisos i alguna gotellada

El vent marítim portarà bancs de núvols a la costa central que descarregaran en punts aïllats de l'entorn de Barcelona

Balaguer | Ara Lleida
per Nació, Barcelona | 28 de març de 2023 a les 07:29 |
Els mapes isobàrics no mostres pertorbacions actives a la vista i, per tant, l'escenari meteorològic de la darrera setmana romandrà estable. Calor i absència de precipitacions. Si bé, el vent marítim portarà bancs de núvols densos a la costa central, que podrien deixar alguna precipitació aïllada i moderada. Pel que fa a la resta, estabilitat.

 


A Barcelona es registraran 13 graus durant la primera meitat del dia, que s'enfilaran fins al 16 a la tarda. A Girona la diferència serà de fins a 12 graus, amb 5 al matí i 17 a la tarda. A Lleida, es registraran 3 graus a primera hora i 22 després de dinar, mentre que a Tarragona, el mercuri s'elevarà des dels 8 graus matinals fins als 16.

 


El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) preveu que el cel es vagi netejant amb el pas de les hores i la tarda serà assolellada, amb l'excepció del nord del Pirineu. Bufarà el component oest a la depressió Central, Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, amb algun cop fort. A la resta del país, s'imposarà el vent moderat de component sud.

Altres notícies que et poden interessar


 

 

Participació