1 de 10
Meteorologia

No guardin les jaquetes encara, que baixen les temperatures: previsió del temps per aquest dilluns

Les mínimes i les màximes descendiran lleugerament en una jornada amb sol i núvols en alguns indrets del país

Capvespre a Sabadell | Txell Vañó
per Nació, Barcelona | 27 de març de 2023 a les 10:47 |
No guardin les jaquetes encara, que les temperatures baixaran aquest dilluns. El vent d'aquest diumenge donarà pas a una jornada tranquil·la però amb un punt més de fred amb algunes nuvolades a partir de migdia a punts del nord-est i del Prepirineu.

A més, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts de l'altiplà central i del quadrant nord-est, així com a final del dia al litoral i prelitoral central. Independentment, el cel estarà molt ennuvolat o cobert l'extrem nord del Pirineu fins al final del matí, mentre que a partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat al final del dia.


La temperatura mínima baixarà lleugerament o localment de forma moderada i la màxima també baixarà lleugerament en general.


Molta calor a meitat de setmana

La setmana vinent estarà marcada per un augment important de la temperatura de cara a mitjans setmana i amb possibles canvis de cara el cap de setmana que ve. Tot plegat estarà acompanyat d'un ambient sec i sense precipitacions a la vista almenys fins al cap de setmana, quan podria arribar un canvi de temps que ens faria baixar el mercuri a tot el territori amb valors més normals per l'època de l'any.


Altres notícies que et poden interessar

 

 

Participació