1 de 10

Territori es planteja transformar la C-53 entre Balaguer i Tàrrega

Tres persones van morir la setmana passada en un xoc entre un totterreny i un camió a la Fuliola

Imatge de la C-53 | ACN
per NacióLleida, 20 de març de 2023 a les 09:05 |
El Departament de Territori i Sostenibilitat analitzarà la viabilitat de transformar la C-53 entre Balaguer i Tàrrega en una via 2+1 per afavorir-ne la seguretat i la fluïdesa en la circulació.

Fa una setmana, tres persones van morir en un xoc entre un totterreny i un camió al quilòmetre 129 de la C-53 a la Fuliola (Urgell) i els alcaldes de la zona van reclamar mesures per millorar aquest "punt conflictiu" de la xarxa viària de Ponent. Territori s'ha compromès a impulsar el projecte de construcció d'una rotonda en aquest encreuament de la C-53 amb la LV-3028 (a Castellserà) i la LV-3344 (a Ivars d'Urgell). També estudiarà la millor solució tècnica per a l'encreuament de la C-53 amb la LV-3331 al quilòmetre 132 a Penelles.


El secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas, ho va exposar ahir divendres a la tarda en una reunió que va mantenir amb els alcaldes de Castellserà (Marcel Pujol), Penelles (Eloi Bergós) i la Fuliola (Jaume Ferrer), juntament amb la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés. A més, en les properes setmanes s'analitzaran i es duran a terme mesures per reforçar la seguretat d'aquests encreuaments mentre no es facin efectives les mesures estructurals.

 

Participació