1 de 10
El temps a Catalunya

Comença la primera setmana de la primavera: el fred és història

Després de dies de pujades i baixades del mercuri, es materialitza el canvi d'estació, amb Sol i calor a tot Catalunya

Gallarets a Gurb | Emili Vilamala
per Nació, Barcelona | 20 de març de 2023 a les 07:45 |
Aquest dilluns és el solstici de primavera i, tot i que la meteorologia fa temps que va boja, en aquest cas es mantindrà fidel al calendari. L'hivern és història i el fred també. Pugen les temperatures i el Sol s'imposarà al cel de Catalunya. Comença l'època dels jerseis i les samarretes de màniga curta.

 


A continuació, les temperatures previstes per aquest dilluns -que pujaran al llarg de la setmana-. A Barcelona es registraran mínimes d'11 graus i màximes de 19; mentre que a Girona la mínima serà de 7 graus i el mercuri s'enfilarà fins als 20 a la tarda. A Lleida, temperatures una mica més extremes, amb 5 de mínima i 23 de màxima, mentre que a Tarragona, les rondaran entre els 10 i els 18 graus.

 


El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) assegura que predominarà el cel serè arreu del territori, amb alguns estrats de núvols baixos testimonials a punts de la depressió Central i del quadrant nord-est, així com al litoral central. No s'esperen precipitacions i el vent no destacarà enlloc.

Altres notícies que et poden interessar


 

 

Participació