Toni Seligrat deixa el Lleida Esportiu

L’entrenador ha fitxat pel València CF de Primera Divisió, on farà tasques d’assistent del nou tècnic

Toni Seligrat
Toni Seligrat | Lleida Esportiu
02 de febrer del 2023
Actualitzat a les 15:45h
Toni Seligrat ha deixat de ser entrenador del Lleida Esportiu. El tècnic valencià s’incorporarà com a tècnic assistent de Salvador González “Voro” al València CF, que l’ha fitxat com a entrenador després de la destitució de Genaro Gattuso.

Seligrat va arribar a la banqueta del Camp d’Esports a finals de desembre després de la destitució del castellonenc Pere Martí, i el seu balanç ha estat discret en els quatre encontres que ha disputat el seu equip. Una victòria contra el Prat, dos empats contra Espanyol B i Terol i una derrota el passat diumenge al camp de l’Ebre, cuer de la categoria que no havia guanyat cap partit. Cinc punts de dotze i l’equip en zona de play-out

El Lleida Esportiu haurà de buscar ara un nou tècnic per afrontar la segona volta, que comença curiosament aquest diumenge contra el València Mestalla, filial del nou club de Seligrat. En roda de premsa, l’entrenador ha reconegut que no li ha pogut “dir que no” a Voro perquè “és una ocasió que tot tècnic espera que li passi algun dia”.