1 de 10
Empreses

BonÀrea va obrir 23 nous establiments durant l’any passat

La majoria son a Catalunya i la companyia disposa actualment de 562 espais en funcionament

Una sala d’especejament de BonÀrea | BonÀrea
per Redacció, Lleida | 31 de gener de 2023 a les 07:57 |
L’empresa BonÀrea va obrir durant l’any passat un total de 23 botigues arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol. La creació d’aquests nous establiments s’apariona amb l’ampliació d’altres 23 centres que ja estaven en funcionament. D’aquesta manera, la companyia lleidatana té actualment 562 establiments, segons un comunicat difòs ahir per aquest grup alimentari amb seu a Guissona.

A la demarcació de Barcelona s’ha obert espais a Sabadell, Manresa, Mataró, Terrassa, Hospitalet de Llobregat, Viladecans, Cervelló, Sant Llorenç Savall i una a Barcelona ciutat. A la demarcació de Lleida es troben nous locals a Torà, Linyola i Artesa de Segre. A la província de Girona, a Campdevànol, Palafrugell, Platja d’Aro, Llançà i Sant Joan les Fonts. A Saragossa, Pinseque i dues a la ciutat de Saragossa, a Terol, Calanda, a la Rioja, Haro, i a València, Manises.


La firma bonÀrea està especialitzada en la venda d’alimentació amb un procés totalment integrat, des de la producció ramadera, passant per l’elaboració i finalitzant en la venda directa al consumidor, tot sense cap intermediari i amb la certificació “Directe del camp” d’Aenor.

 

Participació