1 de 10
Art Urbà

La Manreana acollirà al març el segon concurs de joves muralistes

El certamen es celebrarà en el context del festival d’street art “13 comarques”

Un dels murals a La Manreana | 13 comarques
per Redacció, Lleida | 25 de gener de 2023 a les 16:53 |
El parc de la Manreana, a Juneda, acollirà els propers 11 i 12 de març el segon concurs per a joves muralistes. L’esdeveniment s’enfoca a menors de 18 anys i pretén posar en valor la ruralia i el territori lleidatà. Durant els dos dies, els concursants podran crear els seus murals utilitzant qualsevol tècnica que sigui adaptable als murs de les instal·lacions.

El jurat està format per Lily Brick, Matias Tolsa, Jaume Graus i Laura Justribó, i el premi consisteix en l’experiència de pintar un mural en un esdeveniment de muralisme amb totes les despeses cobertes i estada a la Manreana. El guardó també contempla una sessió-taller amb la muralista lleidatana Lily Brick.


El certamen jove s’emmarca en la trobada de muralistes de carrer “13 comarques”, que se celebrarà també durant aquell cap de setmana. Els interessats en participar en aquest concurs han d’enviar un correu electrònic a info@lamanreana.com amb les dades que demana l’organització: nom, localitat del participant i telèfon dels pares, cinc dibuixos o peces realitzades pel jove i disseny del mural que es preveu realitzar.

El termini d’inscripció acaba el proper 26 de febrer.

 

Participació