Va mentir Pereira?

El president del Lleida Esportiu va anunciar al desembre que el club tenia fitxatges fets, però a finals del mercat d’hivern encara no n’ha arribat cap

Redacció
23 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:27h
Luis Pereira
Luis Pereira | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu va publicar la setmana passada un vídeo a les xarxes socials del club en el que es veia Roger de Mesa fent un gol després d’un increïble moviment acrobàtic.

La jugada la podia signar qualsevol dels millors davanters del món, però la realitat és molt més crua que els breus clips a Twitter. El Lleida Esportiu necessita millorar la plantilla si no vol patir en la lluita pel descens, però no s’estan veient gestions en aquest sentit. I és estrany, perquè tot just fa un mes, el president Luis Pereira va assegurar que el club tenia ja fitxats diversos jugadors, i que tots ells eren de “nivell”.

O arriben aquesta setmana (la qual cosa és possible) o caldrà demanar explicacions al màxim gestor del club, perquè si al desembre anunciava incorporacions, com és possible que a 23 de gener encara no s’hagi presentat cap futbolista? Va mentir? O és que la realitat de fa quatre setmanes és ara més complexa i no hi ha els diners que es pensaven per afrontar la incorporació de nous jugadors? No li era més fàcil marcar un pas de prudència?

Amb Toni Seligrat l’equip ha millorat, però li manca tanta pòlvora en atac que totes els arranjaments postius que ell ha generat queden en un segon pla. L’entrenador fa el que pot (i ho fa bé) però es tem que no li arribarà ningú.