La nova exposició del fotoperiodista Jordi Borràs arriba a Balaguer

La mostra «Una vida aferrada a la terra» es podrà veure a la sala “Estudi 76” i està produïda per Francesc Canosa i Magda Gregori, del magazine “La Mira”

Detall de la mostra que es podrà veure a Balaguer
Detall de la mostra que es podrà veure a Balaguer | La Mira
Redacció
12 de gener del 2023
Actualitzat a la 13:01h
Del 16 de gener al 17 de febrer la sala “Estudi 76” de la casa de la Paeria de Balaguer acollirà l’exposició “Una vida aferrada a la terra”, una mostra creada pel magazine “La Mira” amb fotografies de Jordi Borràs i coordinada pels balaguerins Francesc Canosa, director de la publicació i Magda Gregori, cap de redacció i projectes. 

La inauguració de la mostra, organitzada per “La Mira”, la Paeria de Balaguer i el Museu de la Noguera, tindrà lloc el dilluns 16 de gener a dos quarts de 8 del vespre i comptarà amb la presència del fotògraf, que també és articulista de Nació, que la presentarà als assistents. 

L'exposició és un recorregut pel nostre territori i paisatge a través dels seus ramaders i els seus pagesos. Tots ells han fet dels animals i la terra una manera d'entendre el món, de parlar de tu a tu amb la natura, de cuidar-la i apreciar-la perquè ens dona el més preuat: aliment i esperança.
 

Jordi Borràs. Foto: Adrià Costa