Tercer entrenador en un any

Toni Seligrat arriba després de Gabri Garcia i Pere Martí i d’ell s’espera que salvi la categoria

Redacció
29 de desembre del 2022
Actualitzat a les 9:53h
Luis Pereira
Luis Pereira | Lleida Esportiu
L’afició del Lleida Esportiu està contenta amb l’arribada de Toni Seligrat a la banqueta del Camp d’Esports. Al tècnic valencià se li reconeixen els talents que se li trobaven a faltar al seu antecessor en el càrrec, Pere Martí.

Coneixement de la categoria, personalitat i adaptació del joc al nivell de la plantilla. Seligrat arriba per segona vegada a Lleida essent el tercer entrenador del club en tan sols un any, un fet que demostra la poca solidesa del projecte lleidatà. Gabri Garcia (que ja ha estat acomiadat del Sabadell després de quatre mesos d’haver-hi arribat) i Martí han estat els tècnics de Luis Pereira, que no ha aconseguit l’estabilitat esportiva desitjada. La raó, la mala planificació esportiva i les errònies decisions a l’estiu.

Seligrat té per davant un repte d’upa, que no és altre que salvar la categoria amb uns futbolistes que poc tenen a veure amb els que tenia al seu abast durant l’etapa del 2012 al 2014, dos anys en què l’equip pretenia pujar de categoria. S’espera que el nou entrenador del Lleida Esportiu doti de més caràcter la plantilla i acabi amb els invents de Martí, com per exempla l’absurda rotació de porters.