Perill real de descens

El Lleida Esportiu signa una pèssima primera volta i necessita una reacció per evitar baixar de categoria

Partit contra el Badalona
Partit contra el Badalona | Lleida Esportiu
19 de desembre del 2022
Actualitzat a les 11:59h
El Lleida Esportiu es menjarà els torrons en descens. Mai en els darrers anys l’equip havia acabat l’any d’aquesta manera, amb tants pocs punts sumats i amb la sensació que la segona volta pot ser un calvari si no hi ha fitxatges.

Les expectatives de recuperació que van generar les dues victòries contra l’Hèrcules i l’Eivissa han quedat enterrades per les derrotes contra el Mallorca B i el Badalona, dos rivals directes per eludir el descens. El Lleida Esportiu ha donat vida a aquests dos equips i ara es queda a la zona baixa amb 16 punts, un bagatge molt pobre. Massa pobre per un club com el lleidatà. 

Luis Pereira va anunciar noves incorporacions durant el mercat d’hivern. S’espera que arribin nous futbolistes que millorin el nivell de l’actual plantilla, que només pot aspirar a conservar la categoria. Molts futbolistes de l’equip no tenen el talent suficient per aspirar a res més, i l’entrenador Pere Martí, tampoc.

Per jugar i dirigir el Lleida es necessiten més conceptes i tècnica que els que s’han demostrat fins ara. La culpa, però, no la tenen ni futbolistes ni staff tècnic, sinó els responsables d’haver-los posat en aquesta tessitura. El club està remuntant la situació heretada dels Esteve, però el perill d’un descens és més real que mai, i això podria llastar i molt el procés de creixement.