El Lleida Esportiu, altre cop en zona perillosa

Els lleidatans empaten a 16 punts amb l’Alzira i el Badalona Futur, equips que ara estan en descens i play-out

Un partit del Lleida Esportiu
Un partit del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Redacció
12 de desembre del 2022
Actualitzat a les 9:57h
La derrota del Lleida Esportiu aquest diumenge contra el Mallorca B, un dels pitjors equips de la categoria, ha fet baixar les renovades expectatives dels afeccionats després de les victòries contra l’Hércules i l’Eivissa.

L’equip ha pagat car el relaxament a la segona part i s’ha deixat remuntar en menys de cinc minuts. La derrota atura una bona dinàmica i deixa els lleidatans altre cop en zona perillosa, empatat a 16 punts amb l’Alzira i el Badalona Futur, que estan en llocs de play-out i descens. El proper partit serà justament al Camp d’Esports contra els badalonins, un duel directe per eludir les posicions de descens a Tercera Divisió.

Els de Pere Martí han tornat a demostrar les debilitats que els llasten durant tota la temporada, i encara que la primera part ha estat bona, el resum global del matx és decebedor. La plantilla té l’obligació, altre cop, de mirar avall per evitar el descens, i la directiva ha d’activar fitxatges per remuntar el vol i encarar la segona volta amb ànim de mantenir la Segona RFEF amb calma i sense patiments.