Els Pastorets tornen a Lleida

Talia Teatre actuarà el 26 i 27 de desembre a l’Escorxador, mentre que AEM-Belles Arts Teatre completarà la programació amb una altra representació l’1 de gener

Imatge dels Pastorets de Lleida
Imatge dels Pastorets de Lleida | Paeria Lleida
Redacció
07 de desembre del 2022
Actualitzat a la 13:25h
La tradicional representació d’”Els Pastorets” tornarà al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida per les festes de Nadal. Talia Teatre actuarà el 26 i 27 de desembre, mentre que AEM-Belles Arts Teatre completarà la programació amb una altra representació l’1 de gener.

Talia Teatre

El dies 26 i 27 de desembre a partir de les sis de la tarda. Es tracta d’ana obra tradicional però que incorpora tècniques escèniques noves i participatives, on els nens poden cantar i ballar, pujar a l’escenari, baixar a les calderes de Pere Botero. Es una versió actualitzada,  dinàmica i divertida per a tota la família, amb efectes especials i audiovisuals, i amb molta música. El preu, vuit euros.

AEM-Belles Arts Teatre

Es farà el diumenge 1 de gener a partir de les sis de la tarda. L'argument combina els continguts del naixement de Jesús, la lluita entre el bé i el mal entre els àngels i els dimonis, i diverses històries i diàlegs dels pastors que rememoren el primer Nadal. La Secció Artística A.E.M., ha interpretat diferents versions de “Els Pastorets” des de la seva fundació l’any 1925. Actualment escenifica la versió de Lluis Millà. El preu, vuit euros.