1 de 10
Delicte reincident

La Paeria multa i tanca un bar de Lleida que venia alcohol a menors

El local ja havia estat sancionat anteriorment pel mateix fet i estarà un mes sense obrir

per Redacció, Lleida | 2 de desembre de 2022 a les 16:20 |
L’Ajuntament de Lleida ha incoat un expedient sancionador contra el presumpte responsable d’un establiment ubicat a l’Avinguda de Balmes per vendre begudes alcohòliques a menors de 18 anys. La multa és de caràcter pecuniari i suposa el tancament de l’establiment.

El passat 18 de novembre, agents de la Guàrdia Urbana de Lleida que es trobaven realitzant tasques de seguretat ciutadana al carrer Balmes, van observar una menor consumint begudes alcohòliques en una taula d’un establiment ubicat al mateix carrer. La menor va manifestar que havia demanat una beguda alcohòlica i no li havien demanat el DNI. Els agents actuants van identificar la persona responsable a l’establiment i es va procedir a aixecar acta per infracció de venda de begudes alcohòliques a menors.


Es dona la circumstància que el titular de l’establiment ja havia estat sancionat per aquests mateixos fets el passat mes de febrer. Per la infracció presumptament comesa, el consistori lleidatà ha ordenat la prohibició d’utilitzar l’establiment obert al públic afectat per a cap activitat relacionada amb els espectacles públics o les activitats recreatives per un període d’un mes. A més, ha imposat als responsables una sanció de 3.005 euros.

Durant els propers 30 dies els agents del cos de policia local vetllaran pel compliment d'aquesta resolució.

 

Participació