El Pirineu de Lleida preveu una ocupació d'entre el 60% i el 65% durant el pont

Durant aquests dies, les estacions d'esquí lleidatanes esperen vendre uns 90.000 fortets

Redacció
02 de desembre del 2022
Actualitzat a les 8:26h
Imatge de Baqueira Beret
Imatge de Baqueira Beret | ACN
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu per als nou dies del llarg pont de la Puríssima (que van del dissabte 3 i fins al diumenge 11 de desembre) una ocupació mitjana d'entre el 60 i el 65% al conjunt de comarques del Pirineu lleidatà amb estacions d'esquí.

La millor ocupació s'estima a partir del dimecres 7 i fins al diumenge 11, quan podria situar-se per damunt del 80%, de mitjana. Les estacions d'esquí alpí de Baqueira Beret, Boí Taüll, Espot, Port Ainé i Port del Comte estaran obertes amb diferents gruixos de neu i oferta d'esquí, mentre que les de nòrdic encetaran temporada el dissabte 3 amb oferta de neu i usos turístics. Durant aquests dies, les estacions d'esquí lleidatanes esperen vendre uns 90.000 fortets

S'esperen visitants que aprofitaran aquestes dates per gaudir d'uns dies de descans en contacte amb la natura, practicant diverses activitats vinculades amb l'àmplia oferta relacionada amb el patrimoni cultural, el turisme actiu i la gastronomia que ofereix el conjunt de la demarcació, segons ha explicat el gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre.

En la primera part d'aquest llarg pont, en concret en el tram comprès del dissabte 3 de desembre fins al dimarts dia 6, la mitjana d'ocupació es mourà al voltant del 45 o 50%, mentre que en la segona part serà del 80%, i a les zones turístiques lleidatanes més properes a estacions d'esquí i a peu de pistes es pot fregar la plena ocupació, principalment amb vista al cap de setmana del 10 de desembre, segons les previsions del Patronat. Pel que fa a la resta d'indrets turístics de la demarcació de Lleida sense estacions d'esquí, estima també una bona ocupació, especialment durant el segon tram del pont.