1 de 10
Tribunals

Suspès per quart cop el judici a l’«estafador de l’amor» que va birlar 140.000 euros a una lleidatana

La fiscalia demana la detenció i entrada a la presó de l'home per assegurar-ne l'assistència a la pròxima vista

per Redacció, Lleida | 1 de desembre de 2022 a les 15:00 |
El judici a un veí de Mallorca acusat d'estafar 140.000 euros a una lleidatana que va conèixer per Internet s'ha tornat a suspendre per incompareixença de l'acusat, per quarta vegada.

L'últim cop, l'Audiència de Lleida, a petició de la fiscalia, va emetre una ordre de detenció, que es va fer efectiva i va servir per lliurar-li en mà la citació judicial. L'home, però, no s'ha presentat i ara la fiscalia demana que l'Audiència ordeni la detenció i també l'entrada en presó preventiva de l'acusat fins que es torni a programar el judici, per cinquena vegada.


La fiscalia demana que s'imposin a C. S. Z., de 27 anys, cinc anys de presó per un delicte continuat d'estafa, una multa de 4.500 euros i que indemnitzi la noia amb els diners estafats.
 
L'Audiència de Lleida ha citat fins a en quatre ocasions l'acusat i en cap d'elles ha comparegut. La primera va ser el 6 d'octubre del 2021 i les altres tres, ja al 2020; concretament el 16 de març, 6 de juliol i, aquest dijous, 1 de desembre.

 
Segons la fiscalia, el noi va conèixer la noia a finals de 2016 a través de xarxes socials i va viatjar un cop a Lleida per conèixer-la en persona. Després van coincidir en una trobada de Youtube l'agost de 2018 a Cerdanyola del Vallès. Després d'aquesta trobada, a mitjans d'agost de 2018, l'acusat, sabent que la noia tenia diners, la va convèncer perquè invertís en diversos fons per guanyar diners.

 

Participació