La candidatura del PDECat es presenta a Lleida amb la seguretat i l’economia com a principals eixos

El candidat Domènec Vila assegura que cal convertir la ciutat en un referent agroalimentari

Domènec Vila, candidat d’Activem Lleida
Domènec Vila, candidat d’Activem Lleida | Activem Lleida
01 de desembre del 2022
Actualitzat a les 14:28h
La candidatura d’Activem Lleida, vinculada al PDECat, s’ha presentat aquest dijous fent públics els primers eixos principals del programa electoral de cara als comicis municipals del proper mes de maig.

El candidat a l’alcaldia, Domènec Vila, ha explicat que el seu ideari passa per fer de Lleida una ciutat més “neta i segura” i, alhora, per donar-li un impuls econòmic en l’àmbit agroalimentari que la posi en els llocs de referència a nivell nacional i internacional. 

El cap de llista ha posat també l’accent en treballar per una millor mobilitat a la capital del Segrià i en convertir-la en una ciutat més accessible per als ciutadans. “Cal fer de Lleida una ciutat amb ànima, accessible a les persones i on el focus estigui en el ciutadà”, ha dit Vila. 

Vila, un agrònom amb bagatge institucional

De 51 anys, Vila treballa actualment en la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, és delegat a Lleida del Col·legi d’Enginyers Agrònoms i va ser director general d’Alimentació del 2011 al 2015 durant el mandat del conseller Josep Maria Pelegrí

Amb aquesta llista, Pacte Local tindria representació electoral a la plaça més forta a les terres de Ponent. A la capital, la candidatura aspira a tenir la clau de la governabilitat.