El Lleida Esportiu té encara un deute de cinc milions i anuncia un acord amb Hisenda

L’entitat té 40 processos judicials oberts i els nous gestors destaquen la millora en transparència en els darrers mesos

01 de desembre del 2022
Actualitzat a les 9:17h
Javaloyes i Torres, en roda de premsa
Javaloyes i Torres, en roda de premsa | Lleida Esportiu
Els nous gestors del Lleida Esportiu asseguren que treballen per reflotar l’entitat, i aquest dimecres han explicat en roda de premsa els detalls d’aquests esforços iniciats la temporada passada.

Luis Pereira, Vicente Javaloyes i Marc Torres han concretat la situació actual del club, que encara té un deute de 5.150.000 euros, dels quals el president ha pogut cobrir uns 800.000 euros. En aquest sentit, s’ha apuntat que a la Seguretat Social ja no es deuen diners, i que s’ha arribat a un principi d’acord amb Hisenda, una circumstància que s’ha pogut fer en bona part gràcies al nou NIF que té l’entitat des de l’octubre.

El pressupost de la temporada actual és d’1,3 milions, amb unes despeses de 614.500 euros i pagaments de 455.093 euros.

En la carpeta jurídica, Torres ha assegurat que l’entitat lleidatana té actualment 40 processos judicials oberts, alhora que ha destacat que el Lleida Esportiu podrà seguir usant el Camp d’Esports “mentre no es resolgui tot el procés administratiu”.

Pereira, que ha fet una breu intervenció on-line, ha indicat que el club està en una situació notable, per bé que ha recordat que manquen encara molts dies per revertir-la del tot. El president ha posat en valor la transparència del Lleida Esportiu, encara que ha admès que “no es pot explicar tot”.