El Cucalòcum recupera la plena normalitat

La 31ena edició del Parc de la Infància i la Joventut estarà obert del 27 de desembre al 4 de gener

Redacció
30 de novembre del 2022
Actualitzat a les 9:57h
Imatge del Cucalòcum 2019
Imatge del Cucalòcum 2019 | Paeria Lleida
El Parc de la Infància i la Joventut de Lleida, el Cucalòcum, i el Cucaesport tornaran obrir les portes del 27 de desembre al 4 de gener amb plena normalitat després de la pandèmia. S’oferiran una vintena d’activitats de tipus lúdic, formatiu, cultural i esportiu.

Les dues edicions es faran al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb un horari que anirà de les deu del matí a les dues del migdia i de les quatre de la tarda a les vuit del vespre. El dia 1 de gener no s’obrirà al públic.

En el decurs de la presentació del saló, celebrada aquest dimarts al migdia, s’ha fet pública també la guanyadora del Concurs de dibuix destinat a il·lustrar el cartell promocional de Cucalòcum i Cucaesport, que en aquesta edició ha estat Laura Arumí Alarcón, de l’Escola Riu Segre de Lleida.

Cucalòcum i Cucaesport inclouran activitats de salut i alimentació (Aprenem a fer pa!); educació i lleure (Ludoteca, espai de la Xarxa d’Entitats de Lleure, llits elàstics i inflables, jardí de sorra, carrussel, jocs de taula, maquillatge infantil, Parc Viari de la Guàrdia Urbana); manualitats (El món del coto fluix, Pinta amb Divermàgic, taller de manualitats); esports (tennis taula, hoquei, golf i psicomotricitat) i altres (Fes-te una foto amb el Pitxo). La ludoteca es planteja com un espai de joc lliure delimitat en diferents zones de moviment adaptades a diferents edats i amb materials específics (espai de nadons, primera infància, construccions, joc simbòlic, jocs de taula…).