La Paeria posa en marxa un dispositiu de seguretat i de trànsit per la campanya de Nadal

La Guàrdia Urbana reforçarà el seu servei amb quatre agents més al matí i quatre a la tarda

Dos membres de la Urbana per Lleida
Dos membres de la Urbana per Lleida | Guàrdia Urbana Lleida
Redacció
29 de novembre del 2022
Actualitzat a les 9:55h
L’Ajuntament de Lleida ha posat en marxa una Campanya de Seguretat Ciutadana i de Trànsit amb motiu de les Festes Nadalenques, que es realitzarà fins el proper 8 de gener amb l’objectiu de garantir la fluïdesa de la mobilitat dels vehicles i vianants i fer més fàcil l’estacionament i l’activitat comercial, així com prevenir activitats que ocasionin molèsties als veïns i veïnes de Lleida i evitar possibles fets delictius.

En aquest sentit, es reforçaran tots els serveis públics de seguretat i trànsit i es difondran consells com apostar pels desplaçaments a peu i en transport públic així com no acumular efectiu a les botigues o no deixar als vehicles objectes de valor a la vista.

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha remarcat la gran capacitat d’atracció comercial de la ciutat en aquestes dates i ha destacat la mobilització de tots els efectius de trànsit i de seguretat per aconseguir una campanya exitosa i tranquil·la. El dispositiu de seguretat i trànsit comprèn dies laborables i, també, dissabtes i festius d’obertura comercial, que enguany són 6, 8, 11 i 18 de desembre i 8 de gener.

La Guàrdia Urbana reforçarà el seu servei amb un dispositiu especial que incorporarà quatre agents al matí i, a la tarda, un major reforç amb 8 agents i 2 comandaments. El patrullatge se centrarà en l’Eix Comercial, la Zona Alta, en les perifèries d’aquestes dos zones així com en la rotonda de l’avinguda de Miquel Batllori.

Una altra zona de gran interès en afectació del trànsit rodat és la zona de Ronda amb Bisbe Irurita. Els dissabtes i sempre que el servei ho permeti, es faran patrullatges a peu pels barris de Balàfia, Bordeta, Pardinyes, Magraners i Secà de Sant Pere.