El Lleida Esportiu goleja l’Hércules i respira

Els lleidatans guanyen 0-4 i salven el cap de l’entrenador

Jugadors celebrant un gol
Jugadors celebrant un gol | Lleida Esportiu
Redacció
27 de novembre del 2022
Actualitzat a la 13:56h
El Lleida Esportiu respira. L’equip ha guanyat còmodament aquest diumenge contra l’Hércules en un partit que se li ha posat molt de cara a l’inici. Al minut 12, David López ha fet un gol de falta després de l’expulsió de Truyols, que ha deixat els alacantins amb deu jugadors i amb una moral de derrota que s’ha traduït en mal joc i concessió d’ocasions.

A la mitja hora, Monterde ha fet el 0-2, i a partir d’aquest moment, els de Pere Martí s’han dedicat a gestionar el marcador i a crear ocasions per ampliar-lo. Al descans s’ha arribat amb els dos gols d’aventatge, i a la represa, els blaus (avui de groc), han jugat amb la mateixa intensitat que en els primers 45 minuts. De resultes d’aquest fet, Alpha ha fet el 0-3 al 57 i, quatre minuts més tard, Aguero ha materialitzat el quart que ensorrava completament un Hércules en crisi.

L’equip suma 13 punts en 12 jornades, surt de la zona de descens i salva el cap del tècnic, molt qüestionat en les darreres setmanes. El proper matx, contra l’Eivissa al Camp d’Esports.