Mor apunyalat un home en una baralla tumultuària en un bar de Mollerussa

Els fets han passat al passeig Beethoven i els suposats agressors són pare i fill, de 62 i 36 anys

Redacció
24 de novembre del 2022
Actualitzat a les 9:53h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes relacionats amb la mort a punyalades d'almenys un home en una baralla tumultuària que ha tingut lloc aquest dimecres cap a les nou de la nit en un bar de Mollerussa, situat al passeig Beethoven.

Segons ha pogut saber l'ACN, ha estat la mateixa víctima qui, encara conscient, ha explicat a agents de la policia local que han acudit fins al lloc quines han estat les persones que l'han atacat. Els detinguts són pare i fill, A. R. C. de 62 anys i J. R. R. de 36 anys, que estan acusats d'homicidi dolós i lesions ja que també haurien apunyalat almenys dues altres persones, que han resultat ferides. Els Mossos investiguen les causes de l'agressió. 

L’alcalde de la localitat, Marc Solsona, ha lamentat els fets i confia en el fet que els cossos policials encarregats de la investigació aclareixin què va passar a l’interior del bar, que està ubicat al passeig Beethoven de la ciutat, i determini si hi ha més persones implicades en la baralla.

Així mateix, espera que es tracti d’un fet puntual que es resolgui amb la detenció de tots els implicats i no tingui majors conseqüències per la seguretat per la qual cosa ha demanat a Interior que reforci la vigilància a la ciutat durant uns dies a l’espera de l’evolució de la investigació.