Mercat de Santa Llúcia 2022 a Lleida: horari i com arribar-hi

Una vintena de paradetes instal·lades a la Plaça de la Catedral comptaran amb les millors decoracions per fer el pesebre i guarnir l'arbre de Nadal

Redacció
25 de novembre del 2022
Actualitzat a les 11:35h
Mercat de Santa Llúcia de Lleida
Mercat de Santa Llúcia de Lleida | Paeria Lleida
El Nadal ja és a tocar i amb l'arribada d'una de les tradicions més especials de l'any les places dels pobles i ciutats de Catalunya s'omplen ja de les típiques fires de Santa Llúcia. Malgrat que la festivitat se celebra el 13 de desembre, dies abans ja es podrà passejar per les paradetes on comprarem allò que ens falta per tenir la millor decoració nadalenca. Pastorets i caganerspel pessebre o boles per l'arbre seran alguns dels detalls que es veuran pels carrers catalans en els pròxims dies, també a la ciutat de Lleida.

Dates i horari de la Fira de Santa Llúcia a Lleida per Nadal

El Mercat de Santa Llúcia de Lleida s'inaugurarà aquest any el proper 3 de desembre. Des de llavors i fins al 24 de desembre, el mateix dia de la nit de Nadal, es podran visitar les diferents paradetes durant el matí i la tarda. La Fira estarà oberta durant tota la setmana, inclosos també els caps de setmana i els festius.

Com arribar al mercat de Santa Llúcia de Lleida

La Fira se celebra al punt habitual de la capital de Ponent i té la seva localització just al davant de la Catedral Nova. En concret, les diferents paradetes se situaran a la Plaça de la Catedral, just al costat de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI). A pocs metres del mercat s’hi troba l’estació d’autobusos de la ciutat, i s’hi pot arribar amb els busos urbans número 1,5,7,8,10, 20 i 70, que fan parada a l’Avinguda Madrid
 

Tot el que pots trobar a la Fira de Santa Llúcia

El mercat organitzat a Lleida comptarà amb una vintena de paradetes que vendran diferents formes i dissenys dels objectes i productes més típics del Nadal. A banda, també es trobaran en gran majoria productes de producció artesanal i que fins i tot transcendeixen de les festivitats, com poden ser joguines o bijuteria. Com no podia ser d'altra manera, també es podran comprar aliments com torrons o llaminadures.
 

Altres mercats de Nadal de Lleida 

A la ciutat es celebren també altres mercats de Nadal durant el mes de desembre i gener. El Mercat de l’Hort es celebarà a la Plaça Sant Joan el proper dissabte 4 de desembre. Dues setmanes més tard, el 18 i el 19, es farà una edició especial al mateix indret. El 2 i el 3 de gener, el mercat serà especial de Reis. El Mercat de la Rambla, per la seva banda, es celebrarà del 5 de desembre i el 2 de gener.