«Mira que si marqués el Lleida…»

El Lleida Esportiu porta un mes sense marcar just quan es compleixen 29 anys de la victòria dels lleidatans al Camp Nou

Redacció
22 de novembre del 2022
Actualitzat a les 9:42h
Imatge del partit contra l’Alzira
Imatge del partit contra l’Alzira | Lleida Esportiu
El 20 de novembre de 1993 la Unió Esportiva Lleida guanyava al Barça al Camp Nou amb un gran gol de Jaime Quesada. Les imatges de la jugada i de la celebració posterior dels jugadors d s’han convertit amb el pas dels anys en una de les icones de la història futbolística de la capital del Segrià. Un dels periodistes que va narrar aquell gol, Antoni Laso, somiava en veu alta durant el partit abans de la mítica jugada; “Mira que si marqués el Lleida…”.

Aquelles paraules prenen tot en sentit 29 anys després d’aquella fita, però en un context esportiu ben diferent. L’equip de la ciutat juga a la quarta categoria del futbol estatal, els jugadors són amateurs i costa molt marcar gols. De fet, el Lleida Esportiu fa un mes que no anota, des del passat 23 d’octubre, quan l’equip va empatar a un contra el Saguntí.

Des d’aleshores, quatre partits amb el marcador a zero. Aquest és un dels principals problemes de l’actual plantilla, que necessita generar moltes ocasions per fer gol i, a sobre, té mala sort amb les rematades.

El Lleida Esportiu porta més pals que gols en els dos primers mesos de competició. Davanters com Adrià de Mesa no veuen porta i han acabat demanant perdó als afeccionats en un gest que els honora alhora que palesa la preocupant situació de l’entitat lleidatana.