Demanen 19 anys de presó a un home acusat de violar la dona i abusar de la filla de 14 anys

Els fets van passar a finals de 2021 i el judici es farà a l'Audiència el 16 de novembre

Redacció
08 de novembre del 2022
Actualitzat a les 14:49h
La fiscalia demana 19 anys de presó a un home acusat de violar de manera reiterada la dona i d'abusar en una ocasió de la seva filla de 14 anys. Els fets van passat a finals del 2021 al pis on vivien, a Lleida.

L'home, de llavors 45 anys, està acusat de mantenir relacions sexuals amb la dona sense el seu consentiment, tapant-li la boca i dient-li que callés. Per aquests fets, el ministeri públic sol·licita 14 anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual.

A més, li demana també cinc anys de presó per abús sexual per estirar-se sobre la seva filla al llit i tocar-li els pits. Arran d'aquests fets, el jutjat va emetre una ordre d'allunyament d'ell cap a les dues. El judici es farà dimecres 16 de novembre a l'Audiència de Lleida.

La fiscalia demana també que se li retiri la pàtria potestat de la filla i que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a totes dues durant un any més de la pena de presó que se li imposi.

Així mateix sol·licita que se li prohibeixi la tinença d'armes durant 6 anys, que se li imposin 10 anys de llibertat vigilada, se l'inhabiliti durant 8 anys per a qualsevol professió -remunerada o no- que impliqui el contacte amb menors i que indemnitzi amb 15.000 euros la dona i amb 3.000 euros la filla pels danys morals patits.