Lleida preveu una ocupació turística del 75% durant el pont de Tots Sants

Natura, cultura i gastronomia, les activitats amb més demanda

Redacció
27 d'octubre del 2022
Actualitzat a la 13:46h
Càmping de Sant Llorenç de Montgai
Càmping de Sant Llorenç de Montgai | ACN
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una ocupació turística del 75% durant el pont de Tots Sants als establiments d'hoteleria, turisme rural i bungalous de les zones turístiques de les comarques de Ponent i l'Alt Pirineu i Aran. En els quatre dies d'aquest pont, es preveu una gran varietat de propostes relacionades amb la natura, la cultura, la gastronomia, la temporada de bolets i activitats per celebrar la festa de la Castanyada i el “Halloween”.

Per sectors, el de l'hoteleria podria registrar una ocupació de fins al 80% durant el dissabte i el diumenge però als càmpings, els bungalous preveuen penjar el cartell de complet i l'acampada serà superior per les altes temperatures per l'època de l'any.

La majoria de visitants per aquestes dates són de mercats de proximitat, bàsicament catalans, una circumstància que també afavoreix la presa de decisions de darrer moment.

El sector del turisme rural també augura una bona ocupació, que situarà entre el 85 i el 90% les tres nits del pont en el conjunt de la demarcació de Lleida. Finalment, el càmping preveu una molt bona ocupació pel que fa a l'oferta de bungalous que arribarà a la plena ocupació per aquest pont de 4 dies i 3 nits, mentre que l'acampada, es preveu una mitjana del 50%, un percentatge més alt que d'altres anys per aquestes dates, gràcies a les temperatures més altes per l'època.

D'altra banda, moltes segones residències estaran ocupades aquests dies i la seva activitat també representarà un impuls al sector turístic i comercial de Lleida.