Obren a Lleida 32 places de residència per a persones amb discapacitat

El Govern afirma que l'assignació té per objectiu donar resposta a les necessitats residencials del col·lectiu

Residència Sant Domènec de Balaguer
Residència Sant Domènec de Balaguer | Àlvar Llobet
Redacció
26 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:19h
El Departament de Drets Socials obre aquest dimarts convocatòria pública per proveir 321 places de residència i llar residència per a persones amb discapacitat. El Govern afirma que l'assignació té per objectiu donar resposta a les necessitats residencials del col·lectiu.

Les places s'atorguen per a quatre tipus de serveis, 81 per a centres residencials per a persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitat de suport extens, 38 per a llars residència per al mateix col·lectiu, 16 per a centres residencials per a persones amb discapacitat física amb necessitat de suport extens o generalitzat i 186 per a llars residència per a persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitat de suport intermitent, limitat, extens o generalitzat.

Per territoris, 210 places corresponen a Barcelona, 32 a Girona, 32 a Lleida, 28 a Tarragona i 19 a les Terres de l'Ebre. Per accedir a la convocatòria, les entitats han de disposar de l'acreditació corresponent i el servei ha d'estar inscrit en el registre d'entitats, serveis i establiments socials del Departament. El termini per presentar les sol·licituds s'acaba el 15 de novembre.