Daniel Barios serà el candidat del PP a Balaguer

La direcció del partit avala el balaguerí, que ja es va presentar a les municipals del 2019 sense aconseguir representació

Daniel Barios
Daniel Barios | Àlvar Llobet
24 d'octubre del 2022
Actualitzat el 18 de novembre a les 15:34h
El PP es presentarà a les eleccions municipals de Balaguer, i ho farà amb Daniel Barios Seró com a cap de llista. El candidat ja es va presentar als comicis del 2019 però no va aconseguir entrar a la Paeria. En aquella ocasió, la candidatura popular va estar marcada per les presses en buscar candidat, una situació que va endarrerir la campanya i no va ajudar electoralment el partit.

Segons fonts consultades per aquest diari, el lideratge de Barios a la llista balaguerina ja ha estat avalat per la direcció del partit. El cap de cartell afronta els comicis del 2023 amb la intenció de retornar el seu partit al consistori després de vuit anys sense representació.

El darrer regidor que el PP va tenir a Balaguer va ser Joan Maria Molins, edil que va perdre el seient a l’ajuntament l’any 2015.

Balaguer ja coneix la majoria de candidats

 

Amb aquesta nova confirmació, els comicis balaguerins ja tenen pràcticament tots els candidats a l’espera de la decisió de Vox i de la candidatura de “Balaguer Ara Sí”, que havia liderat Joan Pla en les dues darreres conteses electorals: Jordi Ignasi Vidal (ERC), Lorena González (PSC) Guifré Ricart (Treballem per Balaguer), Carmen Núñez (CUP) i Gemma Trilla (Junts) es batran a les urnes per aconseguir l’alcaldia.