El detall en una foto del PSC que no agradarà Larrosa

Sembla que al candidat només el vulguin escoltar els seus regidors

20 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 9:07h
El PSC de Lleida porta tota la legislatura visibilitant a les xarxes socials la feina dels set regidors que té a la Paeria i que, des del 2019, estan a l’oposoció. La formació s’ha fixat com a màxim objectiu recuperar l’alcaldia a les municipals del 2023, i per aquesta raó ha plantejat una oposició ferma i, a vegades, dura, contra l’executiu de Miquel Pueyo.

La darrera crítica que els socialistes li han fet a l’alcalde és la no presentació dels pressupostos aquest mes d’octubre, una reclamació que, no obstant, no feien ells quan governaven la ciutat. El PSC va presentar sempre els comptes públics al mes de novembre i, algun cop, al desembre. El candidat Fèlix Larrosa va publicar un tuit fa dos dies en què carregava els neulers contra el govern local, i va adjuntar una fotografia que pot ser un bon exemple de la relació actual entre societat i política.

Potser Larrosa no se’n va adonar, però en la imatge s’hi veu ell parlant amb quatre regidors socialistes, que l’escolten atentament. Però qui no ho fa i fins i tot es tapa la cara per no sortir a la imatge és el ciutadà que apareix just al darrere de la instantània.