Balaguer congela els impostos pel 2023

Jordi Ignasi Vidal estima que l’encariment dels costos i l’augment de salaris als funcionaris podria suposar un milió de despesa extra entre aquest any i el vinent

19 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:04h
Panoràmica de Balaguer
Panoràmica de Balaguer | Àlvar Llobet
Els ciutadans de Balaguer no pagaran més impostos dels que ja paguen actualment. El Paer en cap de la capital de la Noguera, Jordi Ignasi Vidal, ha anunciat aquest dimecres que el govern municipal ha plantejat una congelació de totes les taxes municipals de cara a l’any vinent, una mesura que es pren “per no carregar la ciutadania amb més impostos en vista a les dificultats econòmiques que es preveuen en els propers mesos”.

Vidal, que ha estat acompanyat del regidor d’Afers Socials, Kevin Bruque, ha apuntat que l’encariment dels preus i l’augment dels sous dels funcionaris podria suposar fins a un milió de despesa extra entre el 2022 i el 2023.

En aquest sentit, l’alcalde balaguerí ha indicat que el seu executiu està estudiant  mesures d’estalvi per als propers mesos, un “esforç” que previsiblement seran visibles en els propers pressupostos. Vidal ha apuntat que el govern local “ja està treballant en els nous números”.