Larrosa ho veu tot negre

El líder del PSC continua fent una oposició ferotge i carrega contra el govern de Lleida per no haver presentat el projecte de pressupostos

Larrosa, amb part del seu equip
Larrosa, amb part del seu equip | PSC
Redacció
19 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 9:34h
El cap de l'oposició a la Paeria de Lleida, Fèlix Larrosa, ho veu tot negre. El socialista continua fent una oposició salvatge i aquest dimarts s'ha mostrat sorprès pel fet que el govern d'ERC i JxCat no hagi presentat encara el projecte de pressupostos per al 2023 i ha lamentat que "tingui la ciutat aturada".

Larrosa ha proposat al govern municipal "invertir en més polítiques socials, habitatge assequible, polítiques verdes i en l'impuls econòmic, pensant en les petites i mitjanes empreses i en els autònoms". Quant al pressupost per al 2023, el líder del PSC a la Paeria també planteja "avançar en propostes socials innovadores, econòmiques, d'agenda urbana i de promoció de l'habitatge, des de la quotidianitat", així com "resoldre la brutícia dels carrers, la deixadesa de l'espai públic i les mancances en la il·luminació".

"Hi ha una sèrie de necessitats i de dèficits en el funcionament de la Paeria que s'han de revertir perquè Lleida sigui una ciutat empàtica, més alegre i més feliç", ha afirmat Larrosa. En aquest sentit, ha qualificat d'"insòlit i de deixadesa absoluta" que el govern d'ERC i JxCat encara no hagi presentat els pressupostos per al 2023, mentre que la Diputació de Lleida o el govern de l'Estat ja ho han fet. El socialista ha demanat "respecte per fer tirar la ciutat endavant i presentar els pressupostos", perquè "sense pressupostos una ciutat no avança", ha assenyalat.