Miquel Pueyo: «Les Festes de Tardor han recuperat la vitalitat als carrers de Lleida»

Alta participació en totes les propostes festives, destacant el pregó de Kelly Isaiah, els concerts a l’avinguda Rovira Roure i els actes de cultura popular

Ignasi Amor i Miquel Pueyo
Ignasi Amor i Miquel Pueyo | Paeria Lleida
Redacció
03 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 23:20h
El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor de Festes, Ignasi Amor, ha fet balanç aquest diumenge de les Festes de la Tardor i ha posat en relleu que “aquests dies hem recuperat la vitalitat als carrers de Lleida, amb un festes que tornaven a la normalitat i amb el format tradicional”.

En aquest sentit, l’alcalde ha destacat el civisme i la bona resposta de la ciutadania en les diferents activitats programades així com l’altra participació en totes les propostes festives, destacant els concerts a l’avinguda Rovira Roure i els actes de cultura popular.

“Començant pel pregó del Kelly Isaiah, per exemple, que per primera vegada un acte d’aquest tipus va reunir 2.500 persones a l’avinguda Rovira Roure, passant pels concerts de Sexenni, Koers o Manel, entre molts altres”.

“Vam proposar unes festes plurals i modernes, mantenint la seva essència tradicional amb l’objectiu d’aglutinar el conjunt de la ciutadania i tota la seva diversitat. Unes Festes de la Tardor amb propostes pensades per a tots els públics i edats, amb horaris conciliadors perquè tothom hagi pogut gaudir-les”.