La Fira de Sant Miquel de Lleida tanca amb uns 100.000 visitants

L'organització fa un balanç satisfactori pel que fa al nombre de públic i de vendes "en el context actual"

Redacció
03 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 8:55h
Fira de Sant Miquel de Lleida
Fira de Sant Miquel de Lleida | ACN
Lleida ha tancat aquest diumenge la 68a fira agrària de Sant Miquel i el 37è saló Eurofruit amb un balanç "satisfactori". L'organització estima que durant els quatre dies unes 100.000 persones han passat pels Camps Elisis, xifra similar a la de l'any passat. Això, en una edició marcada per la recuperació de la "plena normalitat" i les dificultats que travessa el sector agrari i ramader, per afectacions climatològiques i l'increment dels costos de producció. En aquest sentit, el director de Fira de Lleida, Oriol Oró, s'ha mostrat satisfet pel que fa a les vendes i contactes "en el context actual". La cloenda ha anat a càrrec del director general de Polítiques Palanca per al compliment de l'Agenda 2030 del govern espanyol, Gabriel Castañares.

El doble certamen firal ha recuperat enguany la normalitat prepandèmia, sense mesures anticovid, i ha assolit la plena ocupació, amb 290 expositors que durant els quatre dies han ocupat 54.000 m2 de superfície als Camps Elisis.

El director de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha celebrat la recuperació de la normalitat, en quant a expositors, superfície firal, presència de firmes internacionals i visitants. Sobre aquest darrer, ha xifrat en unes 100.000 les persones que durant els quatre dies han passat pel certamen, la mateixa xifra que en l'edició del 2021. El 2019, la darrera que es va fer abans de la pandèmia, el nombre de visitants es va situar al voltant dels 130.000. Oró ha destacat "les bones condicions climatològiques" com un dels factors que ha ajudat a arribar a aquestes xifres "molt importants".