Plusfresc obrirà nou supermercats a Catalunya en els proper tres anys

La companyia lleidatana invertirà 15 milions en el seu pla d’expansió, que focalitza a Barcelona

Un supermercat Plusfresc
Un supermercat Plusfresc | ACN
Redacció
28 de setembre del 2022
Actualitzat a les 16:22h
La cadena de distribució lleidatana Plusfresc s’expandeix. La companyia està en procés d’ampliació del seu pla d'expansió fora de Lleida, on hi té la seu i lidera el mercat amb un 21,6% de quota, a sis punts del competidor immediat. La firma vol obrir nous establiments arreu de Catalunya, per bé que focalitzant l’ampliació a Barcelona, on actualment ja compta amb sis botigues. 

Per fer possible aquest creixement, Plusfresc invertirà 15 milions en els propers tres anys, un temps en el qual es calcula obrir un total de nou supermercats, tres d’ells a la capital catalana. La resta es distribuiran entre Lleida i Tarragona, a la zona de la costa, segons ha detallat aquest dimecres el president de l’empresa, Francisco González

3,5 milions d’euros cada any fins el 2025
El pla de la companyia es basa en una inversió de 3,5 milions per any fins el 2025, i una despesa d’1,5 milions per modernitzar els actuals establiments.

Plusfresc concentra les botigues de Barcelona a l'Eixample i la zona alta, on es troba el target de població. "No ens diferenciem per preu, ens diferenciem per la varietat d'assortiment i la seva qualitat; el 85% de la nostra facturació prové de la marca de fabricant", ha apuntat González.