1 de 10
SOCIETAT

El nou element de decoració per protegir la casa: una estora «antilladres»

L'enginyós invent sona quan algú el trepitja i té diverses funcions

Una estora, en una imatge d'arxiu | Pexels
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 07:25 |
Una estora"antilladres". Aquest és el nou element de decoració que permet protegir, en certa manera, la residència. El seu funcionament és tan senzill com enginyós. Es basa en una sirena que s'activa quan l'estora detecta pressió. En definitiva, quan algú el trepitja. El simple fet que es dispari una alarma és suficient, en la majoria de casos, per espantar els intrusos que pretenen esmicolar-se a casa.

El producte permet seleccionar el mode "antilladres" o el mode visita, per tal que la botzina no s'activi cada vegada que es rep una visita. A més, també ofereix l'opció de regular la intensitat de l'alarma. Si es programa la més estrident, pot arribar a fer un soroll de 105 decibels. Finalment, es pot escollir que soni com un timbre, per tal que també faci aquesta funció.


Tot i que no protegeix de la mateixa manera que una alarma o un vigilant, l'estora "antilladres" pot ser una opció econòmica i vàlida a l'hora de mantenir lluny de l'habitatge a qualsevol persona no desitjada. Sigui com sigui, és una alternativa curiosa.

Altres notícies que et poden interessar

Participació