La clatellada de Pereira a Gabri per la competitivitat del Lleida Esportiu

El president assegura que la plantilla té fins al març per créixer en competitivitat

Gabri Garcia
Gabri Garcia | Lleida Esportiu
Redacció
20 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:47h
El president del Lleida Esportiu, Luis Pereira, ha carregat contra l’ex-entrenador del club i actual tècnic del CE Sabadell, Gabri Garcia. En un comunicat fet públic a les xarxes socials, l’empresari ha recordat les paraules del míster, quan va assegurar, segons diu Pereira, que el seu equip havia perdut les ganes de lluitar un cop resolts els problemes econòmics que permetien el cobrament dels futbolistes. En aquest sentit, Pereira ha apuntat que aquest fet demostrava que aquella plantilla no era competitiva.

Gabri, per la seva banda, ha contestat les paraules de Pereira publicant una imatge en la que es veu una munió d’afeccionats del Lleida Esportiu a la gespa del Camp d’Esports just després que l’equip s’hagués classificat pel play-off, el passat mes de maig.

L’empresari fixat el “full de ruta” per aquesta campanya, que passa per: “arribar al gener amb garanties de salvació, a principis de març sense perdre la lliga i després queda el camí per guanyar-la”. En aquest sentit, Pereira ha defensat la plantilla i ha demanat temps per fer-la competitiva. Aquest marge creu que es pot donar fins el proper mes de març.  

El president ha recordat que durant la temporada passada l’equip va estar “flirtejant” durant moltes jornades amb els llocs de descens i que, finalment, va acabar disputant el play-off.