Un tren xoca contra un senglar a Lleida i arriba a Madrid cinc hores tard

Va quedar malmès dels frens i va haver de ser remolcat fins a Saragossa

Redacció
19 de setembre del 2022
Actualitzat a les 8:18h
Imatge d'un tren d'alta velocitat a Lleida
Imatge d'un tren d'alta velocitat a Lleida | ACN
Un tren de la companyia Ouigo que cobria la ruta Barcelona-Madrid va xocar divendres a la nit contra un senglar, fent que uns 900 passatgers arribessin cinc hores més tard al seu destí.

Fonts de la companyia Ouigo i del gestor ferroviari Adif van informar que l’impacte de l’animal es va produir després de la sortida de l’estació de Lleida, quan el comboi número 6810, format per una unitat múltiple de dos trens d’alta velocitat convencionals, circulava cap a la terminal de Saragossa-Delícies. L’impacte del senglar va danyar parcialment el fre del tren, la qual cosa va obligar en primera instància a la paralització del mateix i a ser remolcat fins a Saragossa després.

Una vegada en la capital aragonesa, els passatgers van fer transbord en un altre comboi que havia partit des de Madrid per a anar a recollir-los. “El transbord de passatgers s’ha produït a l’estació de Saragossa, on les condicions de seguretat són màximes. Han estat atesos per la tripulació de cabina oferint-li aigua i menjar”, va afirmar la companyia.

El tren va sortir de Barcelona-Sants a les 20.38 hores i tenia previst arribar a la de Madrid-Porta d’Atocha a les 23.15. El comboi va arribar finalment sobre dos quarts de cinc de la matinada.