Un Lleida Esportiu sense gol torna a perdre a domicili

Els lleidatans cauen en els darrers minuts per 1 a 0 contra el València Mestalla en un partit marcat per la preocupant manca d’ocasions

El Lleida ha perdut contra el València Mestalla
El Lleida ha perdut contra el València Mestalla | Lleida Esportiu
Redacció
18 de setembre del 2022
Actualitzat a les 19:09h
El Lleida Esportiu ha perdut aquest diumenge contra el València Mestalla en un partit en el que ha demostrat el seu problema de cara a porteria. Els homes de Pere Martí han fet un partit seriós defensivament, però la manca d’oportunitats ha llastat l’equip, que ha perdut els tres punts al minut 84. Rodrigo Rodriges ha marcat el gol de la victòria en un córner mal defensat pels jugadors lleidatans.

El Lleida Esportiu ha iniciat el matx dominant el seu rival, però les ocasions més clares han estat pels valencians, que han tingut oportunitats clares per avançar-se ja durant els primers 45 minuts. Durant la segona part, el ritme del partit l’ha dut el filial del País Valencià, que no ha tingut problemes en defensa. El paper dels davanters lleidatans ha estat gairebé inèdit durant tot el partit, una qüestió que ha de fer reflexionar Martí, que en roda de premsa posterior ha reconegut no saber per quina raó el seu equip no arriba a l’àrea rival.

El Lleida Esportiu suma tres punts de nou possibles i ja està a quatre del líder, el Badalona Futur. El proper partit serà al Camp d’Esports contra la Peña Deportiva, actual tercer classificat amb cinc punts.