Les violacions a Lleida durant el primer semestre del 2022 augmenten de set a deu

El Paer en cap, Miquel Pueyo, destaca que no estan contents amb les dades: “Una sola agressió sexual ja és una mala notícia”

Redacció
08 de setembre del 2022
Actualitzat a les 8:21h
Les violacions durant el primer semestre de l’any han augmentat a la ciutat de Lleida. Els registres policials apunten que de les set de l’any passat s’han passat a deu.

L'alcalde Miquel Pueyo ha volgut defugir de missatges que durant els darrers dies han generat "confusió o alarmisme" en relació a aquesta qüestió. En qualsevol cas, fonts municipals han destacat que el 100% dels casos han quedat resolts i la majoria han tingut lloc en l'àmbit de la llar o proper de la víctima.

Pueyo ha volgut deixar clar que no estan contents amb aquestes xifres ja que una sola agressió sexual o violació és una "molt mala notícia i un objectiu contra el qual cal lluitar". Això no obstant, ha demanat rigor i seriositat a l'hora d'establir comparacions ja que en el darrer mes, des de l'oposició s'han confós les dades de Lleida ciutat amb les de tota la demarcació, atribuint increments de delictes que no són reals.