Tàrrega transvassa l’aigua de la piscina d’estiu a la coberta i estalviarà 400.000 litres

Les instal·lacions s’obriran la setmana vinent

Imatge de la piscina d’estiu de Tàrrega
Imatge de la piscina d’estiu de Tàrrega | Aj Tàrrega
Redacció
01 de setembre del 2022
Actualitzat a les 9:06h
L’Ajuntament de Tàrrega reaprofitarà l’aigua de les piscines d’estiu una vegada finalitzi la present temporada de bany el diumenge que ve. Així, dilluns es transvasarà l’aigua cap a la piscinacoberta per omplir el vas gran de les instal·lacions.

Aquesta operació suposarà un estalvi aproximat d’uns 400.000 litres d’aigua en un moment de sequera important arreu del país. En concret, es reutilitzarà la meitat de l’aigua de les piscines d’estiu (l’altra meitat s’hi deixarà com de costum durant tot l’hivern), quantitat més que suficient per tornar a posar en servei el vas gran de la piscina coberta després dels treballs de manteniment que s’han fet a l’agost.
 
Es preveu que el vas gran de la piscina coberta pugui entrar en servei el dimecres 7 de setembre. Tot i això, les instal·lacions de la piscina coberta ja es reobriran de nou al públic a partir de dijous posant a l’abast el vas mitjà i el vas petit (amb jacuzzi), els quals ja estan a piscines, situades contiguament. Gràcies a aquesta acció sostenible, la capital de l’Urgell també s’estalviarà a curt termini de tractar de nou l’aigua de la piscina coberta ja que encara romandrà perfectament clorada.